Een waardevolle werkbeleving loont.

Overtuig het verstand.
Verover het hart.

Ook een klein bedrijf kan groots zijn als werkgever.

WERKMERK is een initiatief van Peter Baetens, een van de pioniers in België op gebied van employer branding. Zijn ruime kennis en ervaring op vlak van bedrijfs- en arbeidsmarktcommunicatie stelt hij nu ter beschikking van familiebedrijven met een persoonlijk engagement waarbij hij advies ook omzet in concrete actie en met focus op haalbaar, betaalbaar en herhaalbaar.

Veerle Wullaert, partner van Peter in leven en werk, is erkend relatie- en familietherapeut en adviseur familiebedrijven. Zie ook www.familydynamics.be. Als ervaren procesbegeleider is zij de ideale partner om de ziel van een bedrijf te exploreren en menselijke relaties optimaal te ontwikkelen.

Indien van toepassing stellen wij een team samen in functie van wat nodig is.
Want elk bedrijf, elke situatie is anders.

Onze missie

Familiebedrijven in staat stellen om vanuit eigen kracht de medewerkers die zij nodig hebben aan te werven en te behouden.

Dat doen we door samen met het team de persoonlijkheid van het bedrijf authentiek inhoud en vorm te geven, een bedrijfscultuur te ontwikkelen waarin vertrouwen centraal staat, duurzame relaties te bouwen met iedereen die bij het bedrijf betrokken is, van het bedrijf een plek te maken waar klanten en medewerkers zich goed voelen.

Onze waarden

ZINGEVING
Mensen die worden gedreven door zingeving doen hun werk beter en met meer voldoening. Zingeving stelt ons in staat anderen te inspireren en maakt wat we doen waardevol.

ORIGINALITEIT
We houden van wat echt is. Daarom durven we ook te bewaren wat goed is, zodat innovatie duurzaam wordt.

EENVOUD
We streven naar eenvoud dat ons leidt naar de essentie. Eenvoud is een sterke buffer tegen verspilling.

CREATIVITEIT
We bekijken graag alles met open blik vanuit verschillende perspectieven waarbij we ruimte laten voor intuïtie, gedragen door expertise en maturiteit.

Rekruteren doe je niet alleen als je een vacature hebt. Rekruteren doe je elke dag.

Cases en referenties 

In 1995 richtte Peter Beluga Communications op, een corporate communicatiebureau, gespecialiseerd in bedrijfs- en arbeidsmarktcommunicatie. Met een team van een twintigtal experten ontwikkelden ze vele creatieve strategieën om organisaties als werkgever te positioneren.

Het verbinden van mensen met organisaties en omgekeerd was daarbij steeds zijn drijfveer. Dat weerspiegelde zich in vele opdrachten voor voornamelijk grote bedrijven en de overheid.

Samen meer dan 50 jaar ervaring leidt tot een lange lijst van referenties. Het vertrouwelijk karakter van ons werk, in het bijzonder voor familiebedrijven, laat niet altijd toe hierover te communiceren. Indien relevant kunnen wij specifieke projecten toelichten.

Een overzicht van klanten waarvoor zij gewerkt hebben, zowel rechtstreeks als via derden:

Accenture, Adic, Agfa, Alcon, Alken Maes, Arodo, AXA, Bank Van Breda, BPOST, C&A, CAPCO, Capgemini, CAW, CFE, Corelio, D’Ieteren, Daikin Europe, Degussa (Evonik), Delta Lloyd Bank, DEME, De Spiegel, De Stapsteen, Digipolis, Erasmus, Estée Lauder, Etap, Fedict, verschillende FOD’s, FSMA, Infrax, ING Insurance, Imec, Jan De Nul, KHM, Kraftfoods, Kristall Smolensk Diamonds, Magnus Villa’s, Nike, OZ, Oscare, Provincie Antwerpen, Quick, Real Software, Rosy Blue, Sanoma, Sappi, SAW, Securex, SEN, Siemens BeLux, Stad Mechelen, Syntra, Terumo, ie-net, Total, Toyota Motor Europe, Tweetakt, UZA, UZ Leuven, Valesta, Vito, Vlaamse Overheid.