Samen leggen we de basis voor een sterk werkgeversmerk.

Het uitgangspunt: creëer de ideale voedingsbodem voor het talent dat je nodig hebt op de reis waar je met het bedrijf naartoe wil.

47% van de kandidaten haakt af vanwege geen goed gevoel bij de werksfeer.

Employer brand betekent letterlijk werkgeversmerk. Wij spreken graag over het ‘werkmerk’, want het gaat over werkgever én werknemers.

In het geval van familiebedrijven bestaat er naast het werkmerk ook het familiemerk. De familie achter het bedrijf heeft immers een eigen identiteit, reputatie en cultuur die bepalend is voor die van het bedrijf. Een ‘sterke’ familie zal dan ook een sterk bedrijf maken.

Employer branding is het geheel van initiatieven en activiteiten, gebaseerd op een visie en een strategie, waarmee je het werkmerk in de markt zet teneinde de nodige medewerkers aan te trekken en te behouden.

Enkel voor grote bedrijven?
Nee, ook KMO’s zijn perfect in staat om met de beschikbare middelen hun plaats op de arbeidsmarkt in te nemen. Wij helpen jou daarbij in enkele stappen en in nauwe samenwerking met jouw team. 

Waar kunnen we voor je doen:
employee value proposition – family value proposition – familie- & bedrijfswaarden – werkomgeving en bedrijfscultuur – employee & candidate experience – referral – onboarding – retentie – rekrutering

Wil je weten wat we voor jou precies kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we komen met plezier vrijblijvend kennismaken.